Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ - срібні призери дводенних змагань з кібербезпеки INCIDENT RESPONSE DAYS

Добавлено: 14.06.2023 Переглянуто: 487


Курсанти та офіцери Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в дводенних змаганнях з кібербезпеки INCIDENT RESPONSE DAYS.

Захід було організовано Національним координаційним центром кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України та CRDF Global в Україні за підтримки U.S. Department of State.

У кіберзмаганнях взяли участь понад сто профільних фахівців державного сектору, об’єднаних в 19 команд. Потужна команда,яка складалась з офіцерів та курсантів ВІТІ, посіла у змаганнях почесне ІІ місце. До складу команди уввійшли семеро найкращих кіберфахівців інституту.

INCIDENT RESPONSE DAYS – це захід, який поєднав у собі змагання з кібербезпеки та тренінги щодо кібероперацій, реагування на кіберінциденти та форензіки.

Протягом 6 годин учасники працювали за унікальним сценарієм, розслідували інциденти, збирали артефакти та аналізували шкідливе програмне забезпечення.

Щиро вітаємо команду кіберфахівців ВІТІ з новим досягненням! Далі - більше!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх