Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Обмін бойовим досвідом: до курсантів Військового коледжу завітав представник Сил територіальної оборони ЗСУ

Добавлено: 05.06.2023 Переглянуто: 424


Днями до курсантів Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав військовослужбовець 128 окремої бригади Сил територіальної оборони, командир мінометного відділення солдат Кім Олег Миколайович.

З початку повномасштабного вторгнення, ставши на захист нашої Батьківщини, військовослужбовець брав участь в обороні столиці та звільненні таких населених пунктів як Буча, Ірпінь, Гостомель. Пан Олег поділився із курсантам коледжу, наскільки підступну тактику використовував противник під час початку повномасштабного наступу, а також розповів про злагоджену координацію дій між українськими підрозділами, які були залучені в наступальних діях та відтіснили противника від столиці нашої держави.

Також, військовослужбовець наголосив на важливість командної роботи, зазначивши, що бійці їхнього підрозділу спромоглись в короткий термін стати єдиним цілим, будучи людьми з різних верств населення - робітниками, бізнесменами, студентами та протистояти кадровим військовим країни агресора.

Невимушене спілкування з майбутніми сержантами та дружня атмосфера неабияк вразила гостя. Наприкінці заходу він висловив велику вдячність керівництву коледжу за чудове виховання курсантів в напрямку вірності Батьківщині та військовій присязі.

Слава Українським Героям!

Разом до Перемоги!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх