Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

До курсантів ВІТІ завітав офіцер бригади «Азов» MILAN

Добавлено: 03.06.2023 Переглянуто: 616


У сучасній військовій справі важливо мати не лише фізичну міць та стратегічний розум, але й бути людяним й свідомим щодо власної відповідальності.

Саме тому з лекцією про відповідальність військовослужбовців до курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав офіцер бригади «Азов» Командування сухопутних військ Збройних Сил України MILAN.

Під час заходу, майбутні офіцери зосередились на темі великої відповідальності, яку несуть командири. Лектор пояснив, що командирів часто оцінюють не лише за їхні навички військової тактики, але й за їхні здатності лідерства та вміння приймати рішення в стресових ситуаціях, а також поділився власним досвідом з майбутніми офіцерами.

В ході спілкування, курсанти із задоволенням ставили запитання гостю та підіймали аспекти важливих для них тем, таких як справедливість та ефективність у війську.

Щиро дякуємо нашому гостю за цікаву зустріч та приділений час! Разом до Перемоги! .

Довідково: MILAN (Юрій Гаврилишин) - український військовослужбовець, засновник Telegram-каналу, курсантсько-офіцерської спільноти, SLON FM. Офіцер з багатим бойовим досвідом, нині працює у сфері морально-психологічного забезпечення, за фахом - військовий культоролог.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх