Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ відвідали презентацію книги «Нові розслідування підробки історії Русі»

Добавлено: 02.06.2023 Переглянуто: 451


Військовослужбовці факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали презентацію книги «Нові розслідування підробки історії Русі» авторки Ольги Козловської. Захід було організовано колективом Бібліотеки Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України.

Ольга Козловська— незалежна дослідниця історії, релігії та мистецтва. Книга по-справжньому перевертає уявлення про історію Русі та відкриває потаємні сторінки столиці. Авторка книги провела глибокі дослідження та аналізувала різні джерела, щоб розкрити правду про минуле.

Для військовослужбовців ця книга має особливе значення, оскільки вона стосується історії, що безпосередньо пов'язана з українським народом. Історія Русі багата на подвиги, перемоги та трагедії, і знання про неї може вплинути на формування світогляду та моральних цінностей курсантів.

Презентація книги надала можливість військовослужбовцям почути авторку особисто, дізнатися про методологію дослідження та обговорити відкриті питання. Це створило унікальну можливість для обміну думками та досвідом між авторкою книги та слухачами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх