Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся щорічний турнір з міні-футболу "Кубок Ігоря Павлова"

Добавлено: 31.05.2023 Переглянуто: 531


До 55-річниці Дня народження начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковника Ігоря Павлова, який героїчно загинув захищаючи незалежність України в зоні проведення АТО в лютому 2015 року, було проведено щорічний турнір з міні-футболу "Кубок Ігоря Павлова".

Участь у турнірі взяли чотири команди: команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, збірна Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних сил України, збірна Повітряних сил Збройних Сил України та команда Національного авіаційного університету.

На заході були присутні почесні гості: донька загиблого Героя - пані Альона Павлова, заступник начальника Військового інституту полковник Віталій Тарасов, начальник відділу молоді та спорту Печерської у місті Києві РДА пані Вікторія Тромса. Право першого удару по м'ячу на турнірі, традиційно, було надано доньці Ігоря Павлова - Альоні.

Спонсорами та співорганізаторами заходу виступили Українська асоціація футболу, Печерська районна в м. Києві державна адміністрація, футбольний інтернет-магазин SOCCER, Інформаційне Агентство «Центр новин» та ПрАТ «Оболонь».

- Я щиро радий вітати всіх учасників та спонсорів нашого заходу. Дякую, що підтримуєте цю надзвичайно важливу та мужню ініціативу. Я гордий, що такою великою спільнотою ми вшановуємо наших Героїв під час таких благодійних заходів, як сьогоднішній турнір. Нехай наша єдність та солідарність надихають нашу країну до подальших великих звершень! - зазначив під час своєї промови полковник Віталій Тарасов.

Турнір пройшов за напружених поєдинків, де команди показували великий дух боротьби та командне братерство. Напрочуд захоплюючі матчі привертали увагу глядачів, які активно вболівали за своїх улюбленців. Кожен гравець вкладав у гру своє серце та душу, а кожен гол святкувався з ентузіазмом та радістю! Атмосфера була на межі напруження, але одночасно пронизана взаємною повагою та спортивною дружелюбністю.

В підсумку заходу, переможцями турніру стала збірна Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України, почесне ІІ місце посіла збірна Повітряних сил Збройних Сил України, бронзу здобули спортсмени Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, IV ж місце посіла команда Національного авіаційного університету.

Дякуємо співорганізаторам, спонсорам та учасникам благодійного заходу! Ви зробили цей турнір незабутнім!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх