Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Запрошуємо на онлайн-консультацію щодо вступу до ВІТІ - 2023

Добавлено: 29.05.2023 Переглянуто: 686


Шановні майбутні абітурієнти!

Вітаємо вас із наближенням вступної кампанії! Віримо, що цей час – це не тільки період переживань і випробувань, але й етап, коли ви можете зробити важливий вибір для свого майбутнього. Важливо свідомо та відповідально поставитись до вибору майбутнього, адже від військовослужбовців залежить майбутнє нашої держави.

Вступна кампанія до ВІТІ набирає шалених обертів! Тож, з метою надання вступникам максимальної підтримки та відповідей на всі ваші запитання щодо вступу, ми раді запросити вас на нашу онлайн-консультацію. Це незамінний інструмент, який допоможе вам отримати всю необхідну інформацію про наш заклад вищої освіти та процес вступу, не виходячи зі зручного для вас місця.


Онлайн-консультація відбудеться 3 червня (субота) о 10:00.

Посилання для доступу на консультацію: https://meet.google.com/wpp-qrfk-ter


Під час онлайн-консультації ви матимете змогу:


1. Детально ознайомитись з нашим інститутом: дізнаєтеся про історію та традиції, факультети та спеціальності, які ми пропонуємо.


2. Дізнатися більше про вступну кампанію: Ми розкриємо всі деталі стосовно вимог до абітурієнтів, вступних випробувань, розкажемо про квоти та додаткові бали, а також допоможемо скоригувати ваші дії та дати дієві поради щодо вступу.


3. Отримати відповіді на питання: У нашої команди багаторічний досвід роботи з абітурієнтами. Ми готові відповісти на будь-які ваші запитання щодо вступу, навчання, побутових умов, дозвілля та багатьох інших аспектів, що вас цікавлять.


Ми розуміємо, що зараз ви стоїте перед важливим рішенням, тому хочемо забезпечити вам всю можливу допомогу та підтримку. Наша команда чекає на вас на нашій онлайн-консультації, щоб допомогти вам зробити осмислене рішення та відповісти на всі ваші запитання.


Ми сподіваємося, що ви скористаєтеся цією чудовою можливістю познайомитися з нами краще та отримати всю необхідну інформацію. Нехай ваш вступ до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут буде першим кроком до вашої успішної кар'єри та яскравого майбутнього! ВІТІ чекає саме на тебе!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх