Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Символи захисту і підтримки: вихованці Міжнародного благодійного фонду передали випускникам ВІТІ обереги

Добавлено: 23.05.2023 Переглянуто: 381


Вихованці Міжнародного благодійного фонду "Родинний клуб "Матуся"" передали випускникам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пам'ятні обереги на добру згадку. Ці обереги виконані у вигляді унікальних ляльок-мотанок, які мають глибокі корені в українській народній культурі. Ляльки-мотанки відомі своїм особливим значенням як обереги, які символізують добро, щастя, здоров'я та захист.

Курсанти ВІТІ постійно беруть участь в спільних заходах Міжнародного благодійного фонду "Родинний клуб "Матуся"". Подарунок від благодійного фонду став не лише символічним знаком підтримки, а й свідченням великої поваги до випускників інституту, які вибрали важливу та відповідальну професію. Ляльки-мотанки наділені особливою енергетикою та віряться, що вони будуть супроводжувати своїх власників на шляху досягнення нових вершин.

Дякуємо керівництву Міжнародного благодійного фонду "Родинний клуб "Матуся"" за такі приємні подарунки для наших майбутніх офіцерів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх