Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Гартовані полем: першокурсники ВІТІ пройшли польовий вишкіл

Добавлено: 22.05.2023 Переглянуто: 433


ійськовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завжди ставить перед своїми курсантами високі вимоги, щоб готувати їх до викликів, які чекають на майбутніх. У цьому контексті першокурсники ВІТІ зіткнулися з першим випробуванням своєї витривалості і дисципліни - польовим вишколом.

Практичні заняття з курсантами першого курсу відпрацьовувались з дисциплін загальна тактика, інженерна підготовка, військова топографія та РХБ захист. Під час проведення занять курсанти оволоділи практичними навичками складання бойових графічних документів, орієнтування на місцевості, проведення рекогносцировки місцевості, здійснення маршу в пішому порядку з урахуванням можливих зустрічей з ДРГ противника, організації сторожової охорони під час розташування на місці, облаштуванні фортифікаційних споруд та укриттів, а також навчились виконувати бойову діяльність в умовах забрудненої місцевості радіаційними, хімічними та біологічними речовинами з практичним застосуванням засобів індивідуального захисту та приховувати свою діяльність від аеророзвідки противника.

Польовий вишкіл є важливою складовою військової підготовки, оскільки він дає курсантам відпрацювати практичні навички, необхідні для успішного функціонування в умовах бойових дій. Такі заходи розвивають у військовослужбовців такі важливі якості, як лідерство, співробітництво, стресостійкість та вміння приймати рішення в екстремальних ситуаціях.

Гартовані полем першокурсники ВІТІ готові до нових викликів, які чекають на них у навчанні та подальшій службі. Польовий вишкіл став важливим етапом їхньої військової підготовки, який надав їм необхідну базу для подальшого розвитку в професійній сфері.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх