Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MITIT_Sport_Stars: курсант ВІТІ взяв участь в Чемпіонаті України зі стронгмену

Добавлено: 19.05.2023 Переглянуто: 479


Українські спортивні змагання завжди захоплюючі та неймовірні. Нещодавно в столиці відбувся Чемпіонат України зі стронгмену, в якому взяв участь курсант факультету Телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Олексій Дубіль.

Стронгмен - це надзвичайний вид спорту, який орієнтований на демонстрацію фізичної сили та витривалості учасників. На змаганнях зі стронгмену спортсмени виконують різні вправи, які вимагають важких підйомів, перетягування вантажів, тяги, кидків та інших силових дій.

Олексій вже кілька років займається стронгменом, і його невимовна сила та витривалість роблять його справжньою сенсацією у Військовому інституті. Виступаючи на Чемпіонаті в категорії 110+, він якісно та професійно виконав ряд складних вправ, таких як: таєрфліп (кантування покришки) - 360 кг, лог-ліфт на рази (підйом колоди) - 110кг, "прогулянка фермера" - дві валізи по 120 кг (40 м), дамбл на рази (поштовх гантелі однією рукою) - 75 кг, тяга акселя на рази - 250 кг.

- Для мене участь в Чемпіонаті України є показником багаторічної праці над собою, як фізичної, так і духовної. Коли ти багато тренуєшся, вкладаєш всі сили в якусь справу та бачиш результати - це надихає підкорювати ще вищі вершини! Сподіваюсь наступного року увійти в трійку кращих, - ділиться Олексій.

Своїм виступом юнак вкотре порадував високими показниками у стронгмені тренера та вболівальників, і показав, що він вартий стати відомим силовим спортсменом в майбутньому.

Загалом, на Чемпіонаті України зі стронгмену були присутні понад 300 учасників, але Олексій виділявся серед них своїм неймовірним талантом і потенціалом. Його досягнення стали гордістю не тільки для нього, але й для нашої великої військової родини.

Бажаємо Олексію успіхів та натхнення на нові спортивні звершення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх