Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На передовій кібербезпеки: курсанти ВІТІ отримують практичний досвід від експертів НАТО

Добавлено: 15.05.2023 Переглянуто: 541


У сучасному світі, де кібератаки та загрози кібербезпеці стають все поширенішими, важливість забезпечення кіберзахисту та ефективної системи зв'язку, а також обміну інформацією для військовослужбовців військових вишів стає надзвичайно великою. Саме тому курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут охоче беруть участь в підготовці з цих питань.

Так, в травні 2023 року, курсанти ВІТІ взяли участь в заходах підготовки з питань кіберзахисту, системи звʼязку та інформації (Cyber/CIS) за участю інструкторів мобільної тренувальної групи Командування Сухопутних військ НАТО (м. Ізмір, Турецька Республіка) з використанням засобів відеоконференцзв' язку.

Під час підготовки військовослужбовців, інструктори мобільної тренувальної групи Командування Сухопутних військ НАТО надають не лише теоретичні знання, але й практичні навички. Це дозволяє військовослужбовцям отримати реальний досвід роботи з передовими технологіями та новітнім програмним забезпеченням.

Представники НАТО мають великий досвід у розробці та впровадженні передових технологій кіберзахисту та систем зв'язку, що робить їх цінними партнерами для Військового інституту. Щиро дякуємо за співпрацю!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх