Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Найкращі спеціальності для твого майбутнього: ВІТІ запрошує на навчання

Добавлено: 13.05.2023 Переглянуто: 467


Ти мрієш про захоплюючу кар'єру в галузі телекомунікацій, військового управління, інформаційних технологій чи кібербезпеки? Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут запрошує тебе стати частиною нашої військової родини!



Отримай незамінні навички: вивчай новітні технології та підходи, аби стати військовослужбовцем нового покоління. Наші викладачі - справжні професіонали у своїх галузях та готові поділитися знаннями з тобою!

Індивідуальний підхід: цьогоріч майбутні абітурієнти мають унікальну можливість вступу за внутрішніми вступними іспитами формату НМТ та формування особової справи безпосередньо в Приймальній комісії!

Досягай успіху в реальному світі: наш інститут пропонує практичну освіту, спрямовану на вирішення реальних завдань військовій сфері. Збери неоціненний досвід роботи в команді та розвивай свої навички, які відкриють двері до безлічі кар'єрних можливостей.

Здобудь міжнародний досвід: в рамках академічної мобільності, курсанти та офіцери інституту постійно здобувають новітній досвід під час відряджень до країн-партнерів.

Гарантоване працевлаштування: ВІТІ - міжвидовий виш, який готує фахівців для Збройних Сил України (Сухопутні війська, Військово-Повітряні та Військово-Морські Сили, Сили спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Головного управлінння розвідки), Служби безпеки України, Служби зовнішьої розвідки України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту.

Закріпи свою майбутню кар'єру та розширюй свої можливості в найперспективніших компаніях.

Приєднуйся до нас: Вступай до ВІТІ та стань частиною нашої цілеспрямованої та дружньої спільноти. З нами ти зможеш реалізувати свій потенціал та знайти істинне призначення!

Деталі щодо вступу: https://www.viti.edu.ua/news/3355

Контакти Приймальної комісії: (067) 676-87-64; (093) 947-37-17

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх