Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ провели онлайн-захід «Уроки мужності» зі школярами

Добавлено: 11.05.2023 Переглянуто: 453


Курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут провели онлайн-уроки із ліцеїстами одного з ліцеїв столиці.

Професія військовослужбовця має одну з найвищих місій в суспільстві- забезпечення безпеки країни та захисту громадян. Курсанти-випускники Козуб Даніїл та Хмарюк Владислав провели профорієнтаційний захід, під час якого поспілкувалися із школярами, розповіли про навчання на факультеті, перспективи після закінчення вишу, важливість професії військового зв'язківця, побут та дозвілля курсантів, а також відповіли на всі питання, порушені ліцеїстами.

- Приємно, що майбутні випускники ліцею не соромились та ставили нам багато запитань; вони були дуже активними, цікавилися видами зв‘язку, технікою та правилами її налаштування, - ділиться емоціями від зустрічі Даніїл.

Військова професія вимагає від особистості високої дисципліни, відповідальності та самоконтролю. Курсанти Військового інституту, організовуючи уроки мужності для школярів, прагнуть передати ці цінності та досвід молодшому поколінню. Дякуємо керівництву закладу за надану можливість проведення подібних зустрічей задля популяризації військової справи серед молоді.

Раді вітати всіх майбутніх абітурієнтів у стінах нашого інституту!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх