Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_News: курсанти коледжу відвідали концерт «Україна. Євробачення. 20 років разом»

Добавлено: 09.05.2023 Переглянуто: 478


Днями особовий склад Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут був запрошений на неймовірний концерт «Україна. Євробачення. 20 років разом».

Для глядачів звучали неперевершені композиції учасників та переможців всесвітнього пісенного конкурсу Євробачення у виконанні каверного оркестру та артистів Полтавської філармонії Юлії Герасименко, Аліни Філіпюк, Лариси Борисенко, заслуженої артистки України Тетяни Садохіної, Лідії Кряківої, гітариста Олега Павленко та запальні танці шоу-балету "Флеш".

Учасники заходу були вражені організацією концерту та високим рівнем виконавців. Вечір подарував військовослужбовцям теплі емоції й утвердив віру, що разом – натхненні й стійкі – українці непереможні. Відвідування такого концерту не тільки надихнуло особовий склад Військового коледжу, а й дало їм змогу насолодитися музикою та хореографією на високому рівні. Вони залишилися під сильним враженням та запам'ятали цей концерт назавжди.

Все буде Україна!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх