Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Активний вікенд: як військовослужбовці ВІТІ провели вихідні

Добавлено: 01.05.2023 Переглянуто: 436


Вихідні дні для військовослужбовців Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - це не лише про відпочинок та відновлення сил, але й про культурний калейдоскоп подій.

Так, днями, курсанти відвідали концерт українського співака та флейтиста SHUMEI. Сучасне та талановите виконання авторських музичних творів рідною мовою вразило всіх присутніх.

Окрім того, колектив оркестру Військового інституту взяв участь у Благодійному заході, організованому на підтримку військових, які потребують допомоги. Військовослужбовці проявили свої музичні здібності та показали, що культура може бути не тільки приємним відпочинком, але й інструментом допомоги тим, хто її дійсно потребує.

Також, курсанти інституту відвідали Військово-історичний музей, де дізнались багато цікавого про історію української армії та військових конфліктів, які відбувалися на території нашої країни.

На завершення вихідних, військовослужбовці стали гостями Національного академічного театру оперети. Там вони насолоджувалися яскравою та емоційною виставою, яка залишила приємні спогади та враження.

Культурні вихідні - джерело натхнення для розвитку творчих здібностей та стимул на продуктивний новий тиждень. Щиро дякуємо колективу Центру морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України за сприяння в розвитку майбутніх офіцерів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх