Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

100 років в освітньому строю: начальник ВІТІ привітав колектив Київського професійного коледжу з ПВФП зі 100-річчям

Добавлено: 29.04.2023 Переглянуто: 834


28 квітня начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук привітав колектив Київського професійного коледжу з посиленою військовою та професійною підготовкою з нагоди відзначення 100-річчя від дня створення закладу.

Київський професійний коледж з ПВФП – заклад освіти із багатогранною історією, кузня талановитих фахівців в багатьох галузях життєдіяльності, зокрема в галузі зв'язку та інформаційних технологій.

Випускники коледжу працюють на найвідоміших підприємствах та відомствах, і найприємніше – велика їх кількість обирають шлях майбутніх офіцерів Збройних Сил України, сприяючи обороноздатності, розвитку нашої країни та впровадженню новітніх технологій.

- Я гордий тим, що Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут постійно співпрацює з Київським професійним коледжем з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Наша спільна гордість – випускники обох закладів, діючі військовослужбовці Збройних Сил України. Щиро дякую за Вашу невтомну працю на благо України та її майбутнього. Надзвичайно приємно розділити відзначення такої важливої дати разом із вашою великою родиною, - зазначив у своїй промові начальник ВІТІ.

На заході були також присутні багато почесних гостей: заступник міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Дмитро Завгородній, представники голови Київської міської державної адміністрації, Департаменту освіти і науки м. Києва, Національної академії педагогічних наук України, Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти, Київської малої академії наук учнівської молоді, соціальні партнери коледжу (керівники підприємств, закладів вищої освіти, військового сектору, громадських організацій), волонтерського руху, випускники минулих років, ветерани професійно-технічної освіти.

Щиро вітаємо колектив історичного навчального закладу із такою знаковою подією!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх