Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ зустрілись із зіркою кінострічки "Чорний ворон" Тарасом Цимбалюком

Добавлено: 26.04.2023 Переглянуто: 409


Курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали показ історичного фільму «Чорний ворон» - повнометражний художній фільм виробництва «ТРК Студія 1+1» за романом однойменного бестселера відомого українського письменника Василя Шкляра. Захід відбувався у Будинку кіно.

На показі фільму були присутні головний актор Тарас Цимбалюк та автор бестселера Василь Шкляр. Під час зустрічі, курсанти мали змогу поспілкуватися з головним героєм та автором, поставити їм запитання.

-Поспілкувавшись з паном Тарасом, я зрозуміла, що він надзвичайно відкрита, добра, талановита людина, яка вклала всю душу та свої сили в цей фільм. Дуже приємно, що такі відомі люди так щиро спілкуються зі своїми глядачами,- ділиться емоціями одна із курсанток факультету телекомунікаційних систем.

Курсанти із захопленням придивилися фільм і залишились у захваті від зустрічі! Дякуємо колективу Центру морально-психологічного забезпечення за надану нагоду відвідати цей яскравий захід!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх