Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ взяли участь у семінарі НАТО з програмування ТIDE Sprint 2023

Добавлено: 25.04.2023 Переглянуто: 511


Курсанти та офіцери факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут долучились до семінару НАТО з програмування "TIDE Sprint 2023". Захід проводився в онлайн-форматі.

TIDE Sprint — це подія, що проводиться раз на два роки та головна аналітична ініціатива НАТО для сприяння інноваціям і швидкому розвитку концепцій і специфікацій з метою прогресу, покращення та об’єднання спроможностей С2 та ІТ-сервісів між НАТО, країнами НАТО та країнами-партнерами.

ВІТІ на заході представляли офіцери кафедри Комп'ютерних інформаційних технологій та курсанти ІІІ-го навчального курсу факультету Інформаційних технологій. Активну участь команда продемонструвала у треку Наука про дані та штучний інтелект.

Цього року до заходу долучились більш ніж 500 учасників. Участь у даному семінарі стала однією з важливих складових освітньої стратегії Військового інституту. Такі заходи допомагають розвивати майбутніх військових лідерів, що забезпечує успішне виконання завдань в армії майбутнього.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх