Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Обмін бойовим досвідом: до курсантів ВІТІ завітав військовослужбовець ДШВ ЗСУ Дмитро Лінартович

Добавлено: 24.04.2023 Переглянуто: 655


До курсантів випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав Дмитро Лінартович.

Дмитро Костянтинович Лінартович - актор театру, кіно й дубляжу, а з серпня 2022 року - військовослужбовець десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Брав участь у визволенні Херсонщини, у боях за Бахмут і Соледар.

Під час зустрічі, пан Дмитро виконав авторські пісні, розповів курсантам про свою участь в бойових діях та поділився історіями, які спіткали його під час війни, а також дав настанови нашим майбутнім офіцерам.

-Дмитро Костянтинович є постійним гостем нашого навчального закладу. Він - неймовірно щира та життєрадісна людина, яка за свій життєвий шлях обійшла безліч доріг. Ми дуже раді, що такі люди є серед нас,- ділиться емоціями курсант факультету телекомунікаційних систем.

На завершення заходу Дмитро промовив слова, які він казав на відео, після тяжкого поранення у боях за Соледар, що облетіли весь світ: «Памʼятайте, що ми на Богом даній землі! Нас ніколи не зламати! Ми перемагаємо! Слава Україні!»

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх