Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС-News: курсанти Військового коледжу відвідали концерт «Відкриті серця»

Добавлено: 21.04.2023 Переглянуто: 371


Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стали гостями концерту для підтримання патріотичного духу українців «Відкриті серця».

Метою даного заходу було нагадування українцям, що попри війну - життя триває і нам потрібно цінувати тих, хто є в наших серцях, і звісно ж підтримувати воїнів Збройних Сил України.

Гостями концертної програми були поетеса та артистка Людмила Кас'яненко, заслужений лікар України Валерій Похилько, волонтер полтавського корпусу "Все буде Україна" Сергій Вацлавів та головні герої вечора - створений у Полтавській філармонії вокально-інструментальний ансамбль "Краяни". Кожен виступ розкрив свою історію і полонив серця кожного глядача.

По завершенню концерту, курсанти висловили свою вдячність організаторам за можливість відвідати цей захід. Багато з них залишилися під враженням від музики та заявили, що такі події є корисними та збагачують духовний світ кожного присутнього.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх