Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Оркестр ВІТІ долучився до благодійного заходу

Добавлено: 18.04.2023 Переглянуто: 425


Під час Великодніх свят, колектив оркестру Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут долучився до участі у концертній програмі благодійного заходу «Благодійний Вербний фестиваль».

Головною метою заходу став збір коштів на протезування українських воїнів, що зазнали тяжких поранень під час захисту Батьківщини.

Оркестр вишу гідно виступив на заході з повним складом музикантів та подарував глядачам незабутні емоції та враження. Музиканти виконали як свої авторські композиції, так і відомі хіти світових музичних зірок. Кожна нота була виразною та душевною, що викликало захоплення та аплодисменти усіх присутніх.

Участь оркестру ВІТІ у благодійному заході стала важливим кроком в підтримці благородної справи. Музиканти продемонстрували не лише свої таланти та професійну майстерність, але й своє серце та добру волю. Вони показали, що музика може не тільки дарувати задоволення та радість, але й бути інструментом доброти та милосердя.

Разом ми єдині та не переможні! Кожен донат - це врятоване життя. Наближаємо Перемогу разом!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх