Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Занурення в літературний світ: курсанти відвідали презентацію книги «Семенові зорі» Андрія Зелінського

Добавлено: 17.04.2023 Переглянуто: 408


Курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали презентацію книги - казки на час війни «Семенові зорі», яку написав видатний політолог, публіцист, автор книг, громадський діяч, перший капелан при штабі АТО пан Андрій Зелінський.

Презентація «Семенові зорі» - це не просто захід, а затишна атмосфера із творчою аурою, спілкування із цікавими людьми та нові знайомства. Модератором зустрічі став український вчений, релігієзнавець, кандидат історичних наук, письменник, громадський діяч пан Ігор Козловський.

- «Семенові зорі» - твір, який озброїть сенсом аби подолати усю ту біль і розчарування,які ми зараз переживаємо; алегорична казка, де кожен образ і персонаж — невипадковий, а кожна подія, яка трапляється з головним героєм, спонукає його до глибоких філософських роздумів і важливих висновків, сприяє особистому зростанню. Час запалювати зорі… - зазначає автор.

Під час заходу, військовослужбовці мали унікальну нагоду поспілкуватись із автором книги та поставити йому запитання. Також, на зустрічі був присутній уповноважений із захисту державної мови пан Тарас Кремінь.

- Завжди важливо відвідувати презентації книг, адже так ми можемо побачити її очима автора, осмислити по-новому, - ділиться враженнями від зустрічі один із курсантів факультету.

Завершився атмосферний захід підписанням книг від автора та спільним фотографуванням.

Довідково з Вікіпедії: Зелінський Андрій — священник Української греко-католицької церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації, військовий капелан, заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, викладач програми «Етика-Політика-Економіка» УКУ, викладач Інституту Лідерства та управління УКУ, викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, співзасновник, лектор і член Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії лідерства[3], політолог, публіцист, автор книг, громадський діяч.Перший військовий капелан при штабі АТО (2014 р.).

В столиці України о. Андрій Зелінський провадив такі ініціативи як «Клуб Надзвичайних»,«Клуб Глечиків», англомовний клуб «Be Happy!», італомовний клуб «Carissimi», служив у сфері академічного душпастирства, частий гість теле — та радіопередач.

Ще в Києві відвідував перших поранених у Центральному військовому шпиталі. Як військовий капелан одним із перших поїхав у район бойових дій на Схід країни. Розпочинав душпастирську діяльність у польовому храмі Архістратига Михаїла неподалік Слов'янська. Щодня до нього приходили бійці: на сповідь, за порадою і просто щиро поговорити.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх