Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ стали переможцями підсумкового етапу XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у Збройних Силах

Добавлено: 14.04.2023 Переглянуто: 407


У Збройних Силах України відбувся другий (підсумковий) етап XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, за результатами якого визначено переможців серед курсантів (слухачів) вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та ліцеїстів військових ліцеїв.

У змаганні на кращого знавця української мови, організованому в дистанційній формі Департаментом гуманітарного забезпечення Міністерства оборони України, від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут участь взяли троє військовослужбовців.

Так, за результатами конкурсу, друге місце зайняла курсантка Ольга Турчак - переможниця минулорічного Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Почесну бронзу виборов першокурсник ВІТІ курсант Марченко Міхаіл.

Українська мова завжди була символом культурної спадщини нашої нації. Тому не дивно, що в нашій країні існує безліч талановитої молоді, яка займається різними видами творчості в цій сфері. Творчі роботи переможців конкурсу з української мови лише підтвердили наскільки талановитими є військовослужбовці військових вишів.

Вітаємо учасників та переможців конкурсу, бажаємо їм наснаги на нові звершення.

За інформацією Міністерства Оборони України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх