Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС-News: у Військовому коледжі відбувся День відкритих дверей

Добавлено: 13.04.2023 Переглянуто: 615


У Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей.

День відкритих дверей є важливим етапом у процесі вибору майбутньої професії та навчального закладу. Він дозволяє потенційним абітурієнтам побачити, як працює військовий заклад, які є основні принципи навчання та які можливості їм пропонуються. Це також допомагає майбутнім вступникам визначитись із обранням майбутньої професії.

Потенційних абітурієнтів зустрів заступник начальника коледжу з морально-психологічного забезпечення підполковник Олександр Єрмоленко. Присутнім були доведені умови вступу до навчального закладу, а також перспективи опанування сучасних професій зв’язківця та військового програміста. Особливу увагу було зорієнтовано на соціальний захист військовослужбовців, умови навчання та всебічне забезпечення курсантів у період навчання.

Під час заходу, було організовано показ та ознайомлення з матеріально-технічною базою циклових комісій, на яких навчаються курсанти військового коледжу. Гості мали змогу практично ознайомитись із сучасними засобами зв’язку, які використовуються у Збройних Силах, отримали нові знання з основ надання домедичної допомоги, а також спробували виконати нормативи по збиранню та розбиранню зброї. До проведення занять були залучені курсанти старших курсів військового коледжу, що неабияк зацікавило гостей.

Спілкування та заняття пройшли в динамічному режимі. Гості уважно слухали представників коледжу та деякі присутні виявили зацікавленість щодо вступу на навчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх