Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MITIT_Sport_Stars: курсант ВІТІ виконав норматив Кандидата в майстри спорту з армрестлінгу

Добавлено: 12.04.2023 Переглянуто: 415


Курсант факультету Телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут сержант Андрій Семенюк взяв участь у Чемпіонаті України з армрестлінгу серед молоді, де посів почесне ІІІ місце та виконав норматив Кандидата в майстри спорту.

Андрій завжди був зацікавлений у спорті, але своє покликання знайшов, коли спробував армрестлінг. Цей вид спорту вимагає від спортсменів не лише фізичної міцності, а й стратегічного мислення, тактики та вміння читати опонента.

Норматив Кандидата в майстри спорту з армрестлінгу - це високий рівень володіння технікою спорту, здібності до аналізу та виправлення помилок, а також розвинені психологічні якості. Цей норматив дуже складний для виконання і вимагає від спортсменів багато зусиль та часу. Саме тому, для такого омріяного результату, військовослужбовець багато та завзято тренувався.

Щиро вітаємо Андрія із цим чудовим досягненням, бажаємо успіху в усіх майбутніх змаганнях та тренуваннях. Сподіваємось, що його майстерність та бажання досягти ще більш високого рівня ніколи не згаснуть!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх