Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

10 кроків до мрії: що потрібно знати абітурієнту?

Добавлено: 08.04.2023 Переглянуто: 2588


Вступна кампанія до військових вишів - це дуже важливий період у житті багатьох людей, які бажають стати до лав Збройних Сил України та отримати вищу освіту.

Багато абітурієнтів вже активно готуються до вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. На думку нашої команди, визначення правильного алгоритму дій під час вступної кампанії може бути ключовим фактором для досягнення успіху в майбутньому. Тому сьогодні, ми підготували 10 кроків для вступників до ВІТІ у 2023 році.


КРОК №1. Ознайомся із життєдіяльністю навчального закладу в соціальних мережах https://mititkruty.pulse.is. Підпишись, аби не пропустити важливі новини щодо вступу


КРОК №2. Уважно розглянь кожну зі спеціальностей на сайті інституту або в Telegram-каналі https://t.me/mitit_vstup_2023, задля вибору тієї, що тобі для душі.


КРОК №3. Зареєструйся на Національний мультипредметний тест - 2023. Зверни увагу, що реєстрація триває до 19 квітня. Сторінка для реєстрації: https://testportal.gov.ua/tryvaye-reyestratsiya-dlya-uchasti-u-natsionalnomu-multypredmetnomu-testuvanni/


КРОК №4. Звернись до місцевого ТЦК та СП задля написання заяви та формування особової справи. Перелік необхідних документів зможеш знайти тут - https://t.me/Mitithelps_bot

У разі неможливості оформлення особової справи у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) подайте заяву та відповідні документи на вступ безпосередньо до приймальної комісії Військового інституту, або особисто, або поштою, або електронною поштою. Оформлення особових справ таких вступників буде здійснено безпосередньо у Військовому інституі.


КРОК №5. Ознайомся із вимогами до випробування з фізичної підготовленості за посиланням - https://www.viti.edu.ua/admis01-1. Склади власний план підготовки до випробування. Приклади максимум зусиль!


КРОК №6. Відвідай онлайн-зустріч з представниками Військового інституту, аби дізнатись більше про заклад (розклад публікуємо в усіх соціальних мережах).


КРОК №7. Склади мотиваційний лист для вступу, аби отримати якомога більше балів! Деталі: https://www.viti.edu.ua/files/admission/2022/Regulations%20on%20the%20motivation%20letter%20of%20the%20entrant%202022.pdf.


КРОК №8. Відповідально постався до проходження військово-лікарської комісії.

У разі неможливості проходження первинного медичного огляду у ТЦК та СП за місцем проживання (перебування на обліку), остаточний медичний огляд вступників військово-лікарською комісією буде проведений безпосередньо у Військовому інституі під час проходження вступних випробувань.


КРОК №9. Успішно склади Національний мультипредметний тест.


КРОК №10. Очікуй запрошення на вступні випробування від Приймальної комісії.


Приклади максимум зусиль, будь відповідальним, мрій! І ти неодмінно станеш частиною великої військової родини!

Тобі вдасться все! Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут чекає саме на тебе!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх