Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Об'єднання зусиль: робоча зустріч представників ВІТІ та ДНЗ "КПК з ПВП"

Добавлено: 05.04.2023 Переглянуто: 414


На теренах ВІТІ відбулась робоча зустріч представників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою».

Зустріч керівного складу та представників навчальних закладів є важливим елементом формування та розвитку спільної стратегії. Даний захід має велику важливість, оскільки дозволяє вирішувати нагальні питання, пов'язані з покращенням якості освіти, популяризації військової справи серед молоді України, якісної взаємодії між навчальними закладами та впровадженням нових методів роботи.

Під час зустрічі було визначено важливі аспекти щодо співпраці між навчальними закладами, здійснено показ матеріально-технічної бази зустрічаючої сторони, яка неабияк вразила гостей.

Зокрема, було порушено ряд питань щодо реалізації спільних заходів національно-патріотичного спрямування, проведення профорієнтаційної роботи, а також можливість обміну інформацією навчального, методичного та науково-технічного характеру (документами), практичним досвідом.

З нетерпінням чекаємо подальшої співпраці та підтримки в розвитку наших навчальних закладів. Далі-більше!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх