Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Культурний вікенд: курсанти ВІТІ відвідали виставку "Україна-розп'яття"

Добавлено: 03.04.2023 Переглянуто: 398


Вихідними курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали виставку про російсько-українську війну "Україна-розп'яття".

Відвідання виставки було організовано відділом морально-психологічного забезпечення інституту, адже культурологічне виховання в ракурсі розширення уявлень з історії України-Батьківщини, розвиток історичного та етнографічного краєзнавства є дуже важливим для майбутніх офіцерів. Всебічне знання рідної історії, краєзнавства, національної символіки – це невичерпне джерело історичної пам'яті народу, джерело духовності.

"Україна - розп'яття" - унікальний та єдиний в світі офлайн-проєкт про війну в реальному часі й під час тієї самої війни.

- Експозиції виставки вражають, вони є важливими для мільйонів. Українці зобов'язані демонструвати світові страшні наслідки російського вторгнення, - ділиться враженнями один із військовослужбовців.

В експозиції виставки представлено унікальні артефакти повномасштабного зіткнення, що триває просто цієї миті. Серед них карта захоплення м. Київ диверсійними групами й майже весь ворожий арсенал зброї, якою нищать Україну.

Разом до Перемоги!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх