Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Візит курсантів факультету інформаційних технологій до Верховної Ради України

Добавлено: 03.07.2017 Переглянуто: 919


Курсанти факультету Інформаційних технологій прийняли участь в урочистому засіданні з нагоди 20-ї річниці підписання Хартії «Про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору», яке проходило у залі Верховної Ради України В сесійній залі були присутні президенти України Леонід Кравчук і Леонід Кучма, народні депутати, члени Кабінету Міністрів, голови Верховної Ради України попередніх скликань, колишні члени Уряду, високоповажні іноземні гості, курсанти вищих військових навчальних закладів.

Урочисте засідання проводив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, який у своєму виступі зазначив, що двадцять років тому було підписано Хартію «Про особливе партнерство між Україною і НАТО» – надзвичайно важливий для нашої країни міжнародний документ, який вже тоді засвідчив наш зовнішньополітичний вибір і сьогодні залишається одним із ключових маркерів, який визначає наше майбутнє.

Під час урочистого засідання також виступили: посол США при НАТО в 1993-1998 р. Роберт Хантер, і Директор Інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін, які зазначали, що 20 років Хартії «Про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного договору» – це важливий етап, але попереду у нас ще дуже важка та кропітка праця, а Голова Верховної Ради України Андрій Парубій завершуючи урочисте засідання, зазначив: «Ми розраховуємо, що одна з наступних парламентських асамблей НАТО відбудеться в Україні. Вірю, що одного дня ми зберемося в цьому залі для того, щоб відзначити вступ України у Північноатлантичний альянс».

Приємною несподіванкою для курсантів було те, що у стінах Верховної Ради в рамках святкування 20-ї річниці підписання Хартії «Про особливе партнерство між Україною та Організацією Північноатлантичного Договору». проводиться виставка зразків військової техніки державного концерну “Укроборонпром” де вони демонструють здобутки вітчизняного оборонно-промислового комплексу. Сучасні та інноваційні зразки військової техніки в макетах та натуральних зразках, бронемашини, БПЛА, ракетні комплекси, новітні літаки розмістили прямо у Верховній Раді України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх