Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вальс, музика, вечірні сукні: курсанти ВКСС ВІТІ взяли участь в Благодійному балі

Добавлено: 27.03.2023 Переглянуто: 450


Багатотижнева підготовка, енергія та позитивні емоції - все це супроводжувало учасників Благодійного балу - курсантів Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Конкурс - бал об'єднав курсантів, студентів, ліцеїстів, школярів та дитячі творчі колективи. Дійсно, вдалось справжнє свято. Багато спільних зусиль було прикладено щодо опанування та вивчення магічної сили танцю.

Дуже багато енергії, окрім дівчат та хлопців коледжу, було покладено постійним складом військового закладу в особі заступника начальника коледжу з МПЗ підполковника Олександра Єрмоленка та заступника начальника курсу з МПЗ капітана Світлани Романчук.

Колектив коледжу висловлює окрему подяку подяку всім, хто залучився до організації цієї урочистої події і тим, хто енергетично підтримував учасників заходу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх