Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навички майбутнього: у ВІТІ завершились курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників

Добавлено: 20.03.2023 Переглянуто: 423


Протягом тижня на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було організовано та проведено курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників, які проводять загальновійськову підготовку.

Курси проводились з метою науково-методичного супроводу професійного розвитку вчителів предмету “Захист України”, розвитку професійних компетентностей, формування їх готовності до якісного викладання курсу за новою програмою та дій в умовах гібридного та інформаційного протистояння, надзвичайних ситуацій військового, природного та техногенного характеру, а також активізації військово-патріотичного виховання відповідно до запитів громадянського суспільства, державних установ та закладів освіти, задоволення освітніх потреб споживачів освітніх послуг.

До концепції проведення курсів було включено ряд важливих навчальних занять, які показово провели висококваліфіковані фахівці Військового інституту. Зокрема: стройова підготовка, національно-патріотична підготовка, духовно-релігійне виховання в ЗСУ, Статути ЗСУ, тактична медицина, тактична підготовка, вогнева підготовка.

У вільний від занять час на викладачів чекали заходи культурного спрямування.

Загалом, курси пройшли більше ніж 30 викладачів предмету “Захист України” з різних куточків нашої держави. Знання навчаємих були підтверджені складанням заліку та засвідчені відповідними сертифікатами про успішне проходження курсів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх