Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Лави Збройних Сил України поповнили молоді лейтенанти-зв’язківці

Добавлено: 24.06.2017 Переглянуто: 1485


В суботу, 24 червня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся достроковий випуск офіцерів-зв’язківців зі ступенем вищої освіти ”магістр”.

Первинне військове звання «лейтенант» отримали 44 випускника, які показали високі результати, старанність та наполегливість у навчанні. Двоє молодих офіцерів закінчили військовий виш із ”золотою медаллю”, ще вісім випускників – удостоєні дипломів з відзнакою.

Із знаменною подією молодих офіцерів привітали начальник військового інституту, кавалер ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня полковник Євген Степаненко, начальник військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майор Володимир Рапко, очільники вишу різних років, представники духовенства, рідні та близькі. Вони побажали випускникам здоров’я, благополуччя, наснаги та щасливої офіцерської долі.

– Сьогодні наша держава пишається вами, офіцерами українського війська. Ви розпочинаєте офіцерську службу в частинах та установах Збройних Сил України. Чимало з вас виконуватимуть завдання у зоні проведення АТО. З честю несіть традиції нашого навчального закладу. Сумлінно та самовіддано служіть Україні, – зазначив у своєму зверненні полковник Євген Степаненко.

Чин освячення молодих офіцерів здійснили Голова управління військового духовенства України Української православної церкви Київського патріархату митрополит Іоан та Голова Синодального управління військового духовенства України протоієрей Тарас Мельник. Також присутні хвилиною мовчання вшанували полеглих героїв у зоні бойових дій на сході України.

На завершення урочистостей випускники попрощалися з Бойовим прапором інституту та пройшли урочистим маршем, а військовий оркестр привітав лейтенантів та гостей свята музичною театралізованою виставою – дефіле.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх