Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Гартовані полем: завершилась фахова підготовка випускних курсів

Добавлено: 12.02.2022 Переглянуто: 509


Протягом двох тижнів курсанти випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходили фахову посилену підготовку. Заняття з підготовки відбувались на території батальйону забезпечення навчального процесу ВІТІ.

Першими посилену підготовку пройшли курсанти факультету інформаційних технологій та факультету бойового застосування систем управління та зв’язку. З 7 по 12 лютого «гартувались полем» випускники факультету телекомунікаційних систем.

Заняття з бойового застосування підрозділів зв'язку акумулювали в собі теоретичні знання та практичні навички, які випускники отримали в інституті за весь час навчання.

Під час тижневого курсу курсанти здійснювали марші, практикувались з інженерного обладнання позицій, відпрацювали вправи зі стрільб та метання гранат, а також виконували нормативи з розгортання мобільної радіорелейної станції Р-414 МУ.

- Складова даної підготовки була не лише цікавою, а й дуже корисною для мене. Відпрацювання теоретичних навичок на практиці неабияк допоможе нам в подальшій службі. Як майбутньому офіцеру - зв’язківцю, мені важливо правильно виконувати обов’язки різної складності та бути лідером для підлеглого особового складу, - ділиться враженнями від проходження фахової підготовки командир навчальної групи факультету телекомунікаційних систем сержант Ілля Літовщук.

Проведена фахова посилена підготовка в рамках L-1B курсу надала змогу не лише закріпити практичні навички, а й навчити майбутніх офіцерів правильно планувати та організовувати роботу підлеглого особового складу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх