Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Час робити правильні кроки у майбутнє: запрошуємо на День відкритих дверей ВІТІ

Добавлено: 12.02.2022 Переглянуто: 555


Час обирати професію майбутнього, а ти ще досі вагаєшся? Стабільність, сучасність, професіоналізм та розвиток - всі ці слова про представників найсучасніших спеціальностей - випускників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Не проґав свій шанс стати сучасним військовослужбовцем! Обери вірний шлях - вступ до славетного столичного вишу.

Перевір: варто чи ні на Дні відкритих дверей інституту, який відбудеться зовсім скоро. 19 лютого 2022 року о 10:00 запрошуємо всіх охочих відвідати День відкритих дверей Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. У програмі заходу: демонстрація сучасних зразків зброї та техніки, спілкування з керівництвом та курсантами навчального закладу, екскурсія кафедрами, стрільба в електронному тирі та багато цікавинок.


Дня відкритих дверей необхідно пройти обов’язкову попередню реєстрацію:

Ми чекаємо на вас!

Реєстрація

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх