Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Співробітники поліції міста Київ провели профілактичне заняття для курсантів ВІТІ

Добавлено: 11.02.2022 Переглянуто: 501


З метою запобігання вживання наркотиків серед військовослужбовців, співробітники управління карного розшуку поліції Києва спільно з працівниками управління боротьби з наркозлочинністю у м. Києві завітали до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, де провели заняття-застереження для курсантів факультету телекомунікаційних систем.

Працівники правоохоронних органів розповіли курсантам про шкідливість вживання наркотичних засобів та їх пагубний вплив на організм. Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів наступають і правові наслідки.

-Суспільство - один єдиний організм, конвеєр, який працює завдяки багатьом деталькам. -Збройні сили України - є невід'ємною частиною суспільства. І для всієї країни дуже важливо, щоб кожен курсант, сержант, офіцер, взагалі, кожен військовослужбовець розумів всю небезпеку наркотичних речовин та їх вплив на життя людини,- зазначив один із працівників поліції.

Наприкінці заходу заступник начальника факультету телекомунікаційних систем з морально-психологічного забезпечення підполковник Антон Ланко вручив подяки від начальника інституту "За ініціативу та небайдужість під час проведення занять з курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут" співробітникам Національної поліції України - Поночовному Артему Петровичу, Семеног Лілії Валеріївні, Вовк Руслану Леонідовичу, Ромашевській Юлії Георгіївні

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх