Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польовий вишкіл – основа підготовки майбутніх офіцерів, або, курсанти – випускники проходять посилену підготовку

Добавлено: 07.02.2022 Переглянуто: 495


31 січня у курсантів випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочалась посилена підготовка.

Практичні заняття майбутніх офіцерів поділено на кілька складових - це заняття в польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту, заняття на навчально-тренувальному комплексі інституту, заняття з обслуговування військової техніки на базі автомобільного парку інституту.

Загалом, посилена підготовка триватиме кілька тижнів.

Всі заняття з бойового застосування підрозділів зв’язку акумулювали в собі теоретичні знання та практичні навички, які випускники отримали в інституті за весь час навчання.

Першими польовий вишкіл пройшли курсанти факультету інформаційних технологій та факультету бойового застосування систем управління та зв’язку, а з 7 лютого «на виїзді в польових умовах» випускники факультету телекомунікаційних систем.

Кінцевим результатом посиленої підготовки стане здача нормативів на присудження класної кваліфікації з обов’язковим отриманням сертифікатів про проходження посиленої підготовки, на які для незалежної оцінки будуть залучені фахівці з Навчального центру Військ зв’язку Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх