Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

#ВІТІ_104: Офіцери та курсанти ВІТІ завітали на радіо АрміяFM

Добавлено: 25.01.2022 Переглянуто: 1514


25 січня, напередодні Дня відзначення річниці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут представники ВІТІ завітали на радіо АрміяFM.

Заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський розповів про відновлення національно-бойових традицій і створення нової символіки інституту, який носить почесне звання імені Героїв Крут, чим пишається кожен офіцер і курсант.

Курсантка факультету телекомунікаційних систем Світлана Маленко поділилася зі слухачами враженнями від навчання в інституті, відповіла на всі питання, порушені ведучою, а також розповіла про будні курсанта ВІТІ.

Заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко розповів про унікальність навчального закладу, умови вступу на всі спеціальності, а також дав поради майбутнім абітурієнтам щодо вступу до ВІТІ.

По завершенні заходу полковник Сілко представив календар, розроблений курсантського ініціативою Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Дивіться ефір за посиланням:


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх