Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась робоча зустріч з експертами НАТО

Добавлено: 12.01.2022 Переглянуто: 476


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з робочим візитом відвідали представники НАТО.

До складу іноземної делегації входили - офіцер військово-морських Сил Великобританії, представник об’єднаного командування НАТО з трансформації Джон Стівенсон та старший науковий співробітник служб командування та управління Агентства зв’язку та інформації НАТО пан Марк Терстон.

Метою заходу стало ознайомлення експертів НАТО з діяльністю інституту та обговорення наявних навчальних можливостей та програм підготовки офіцерів зв’язку та інформаційних систем.

Під час заходу заступник начальника інституту полковник Олексій Сілко ознайомив іноземних гостей з історією вишу, системою підготовки військових фахівців у галузі інформаційних технологій та телекомунікацій та навчально-матеріальною базою інституту.

У підсумку, сторони обмінялися досвідом та баченням щодо новітніх способів підготовки військових фахівців, а також висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх