Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ, переможці конкурсу "Кращий студент", серед нагороджених за активну участь у розвитку молодіжного руху в місті Києві

Добавлено: 25.12.2021 Переглянуто: 470


24 грудня Департаментом молоді та спорту міста Київ на базі Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенка Національного технічного університету України «Київський політехнічний інcтитут імені Ігоря Сікорського» було проведено «Молодіжний саміт».

Метою заходу стало відзначення, кращих у розвитку молодіжного руху в місті Києві, особистостей, а також налагодження подальшої співпраці та підвищення ефективності роботи між Департаментом та молодіжними організаціями.

Номінованими на Подяку та пам'ятний подарунок від Департаменту молоді та спорту міста Київ стали курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - переможці регіонального етапу конкурсу "Кращий студент України": Тарас Власюк, Софія Кураченко та Олексій Доброштан.

Талановиту молодь у відеозверненні привітала Директорка Департаменту молоді та спорту міста Київ Юлія Хан.

Нагороджувала визначних особистостей Заступниця Директорки Департаменту - Леся Яремійчук, яка у своїй промові зазначила важливість розвитку молодіжного руху та подякувала кожному з присутніх за їхній неоціненний внесок до розвитку столиці.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх