Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Професійна агітація – онлайн триває: курсанти та офіцери ВІТІ поспілкувались із ліцеїстами

Добавлено: 23.12.2021 Переглянуто: 537


22 грудня курсанти та офіцери Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут провели онлайн-заходи професійної агітації на платформі Zoom з майбутніми вступниками – ліцеїстами Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького.

Цього дня з ліцеїстами Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою працювали представники кафедри військово-гуманітарних дисциплін: начальник кафедри полковник Олександр Саєнко, старший викладач кафедри підполковник Роман Скидан та курсант факультету бойового застосування систем управління та зв’язку – випускник ліцею солдат Юрій Іпалітов.

Зустріч із ліцеїстами Острозького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Острозького провели заступник начальника кафедри бойового застосування підрозділів зв’язку підполковник Сергій Клімович та курсантка факультету телекомунікаційних систем солдат Анастасія Рудніцька.

Під час зустрічей ліцеїстам було доведено історію навчального закладу, перелік спеціальностей, на які мають можливість вступити майбутні абітурієнти, порядок та умови подання документів під час вступу, порядок проведення конкурсного відбору, а також переваги які мають випускники ліцеїв під час участі у конкурсі. Крім того, було повідомлено про особливості навчання в інституті, умови життя та побуту курсантів.

Зустрічі пройшли в творчій та дружній атмосфері. Ліцеїсти поставили представникам інституту багато запитань. Сподіваємось, що за результатами зустрічі ліцеїсти зроблять правильний, а головне перспективний вибір, і незабаром ми побачимо їх в рядах абітурієнтів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх