Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ взяли участь у презентації нової книги «Пишаюсь, що я Українець, або Лелеки рідним гніздам не зраджують»

Добавлено: 22.12.2021 Переглянуто: 464


22 грудня у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулася презентація книги Сергія Мартинюка «Пишаюсь, що я Українець, або Лелеки рідним гніздам не зраджують».

Участь у заході від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли - викладач кафедри військово-гуманітарних дисциплін О.Церковняк-Городецька, курсанти Шимигата Є., Романов М., Загорний М., Денисов Л., Фалдін О.

Видання присвячене 30-й річниці Незалежності України, спрямоване на формування української самоідентичності, виховання патріотизму та готовності до захисту незалежності та територіальної цілісності Батьківщини.

Варто зазначити, що у заході також взяли участь представники Національного університету оборони України ім. Івана Черняховського, Київського військового ліцею ім. Івана Богуна та Військового інституту Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх