Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти 3-х курсів ВІТІ удосконалили практичні навички на сучасній техніці радіо, транкінгового та супутникового зв’язку

Добавлено: 08.06.2017 Переглянуто: 1169


Науково-педагогічними працівниками кафедри Радіозв'язку, згідно з планом вдосконалення практичної підготовки, проводилися практичні заняття з курсантами 3-ix курсів в батальйоні забезпечення навчального процесу (смт. Семиполки).

В ході проведення занять було вдосконалено практичні навички по роботі на засобах радіо, транкінгового та супутникового зв’язку. Під час проведення занять майбутні зв'язківці розгортали термінал супутникового зв’язку Tooway, налаштовували його на штучний супутник Землі, підключали обладнання вторинних мереж та здавали канали в експлуатацію.

Під час занять особлива увага була приділена відпрацюванню питання програмного налаштування обладнання Mototrbo, розгортанню ретранслятора та штатного антенно-щоглового пристрою.

Також курсанти закріпили навички у програмному налаштуванні КХ радіостанцій виробництва Harris, розгортали антенно-щоглові пристрої та експлуатували радіостанції у різних режимах роботи.

Завершились заняття виконанням нормативів по розгортанню переобладнаної командно-штабної машини та роботою на штатних засобах зв’язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх