Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Святий Миколай у пікселі: курсанти та офіцери ВІТІ завітали до вихованців спеціальної школи для слабозорих дітей

Добавлено: 16.12.2021 Переглянуто: 525


16 грудня, з нагоди Дня Святого Миколая, курсанти та офіцери Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали із святковою програмою та корисними подарунками до вихованців КЗ КОР "Боярська спеціальна школа І-ІІІ ступенів".

Захід відбувався в рамках спільного проєкту Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з Міжнародним Благодійним Фондом "Родинний клуб" Матуся"" - "Army with children".

Напередодні заходу військовослужбовці інституту підготували для малечі подарунки та святкову програму.

- Протягом тижня ми ретельно готувались до цієї поїздки. Нам, як військовослужбовцям, було дуже важливо подарувати дітлахам справжнє свято. Емоції від спілкування з ними захоплюють, - ділиться враженнями одна з ініціаторок поїздки курсантка факультету бойового застосування систем управління та зв’язку солдат Мирослава Горбунова.

На заході на дітей чекали цікава розповідь про Збройні Сили України, ігри, конкурси, а також можливість приміряти військову атрибутику. Малеча, разом із курсантами, прикрасили святкову ялинку, а за допомогою сучасних засобів радіозв'язку покликали в гості справжнісінького Святого Миколая!

Вихователі та дітлахи провели для військовослужбовців екскурсію школою та житловими приміщеннями, а також подарували зроблені власноруч подарунки.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх