Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Жінки військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу ВІТІ прийняли участь у обласному військово-патріотичному заході "Жіночий батальйон"

Добавлено: 12.12.2021 Переглянуто: 697


11 грудня, на базі військової частини десантно-штурмових військ в Терентіївці, під Полтавою, жінки військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу ВІТІ прийняли участь у обласному військово-патріотичному заході "ЖІНОЧИЙ БАТАЛЬЙОН". Участь у проєкті взяли понад сто учасниць віком від 14 до 35 років. Упродовж дня 9 команд з навчальних закладів та організацій Полтавщини відпрацьовували завдання з тактики, наданні медичної допомоги в бою, демонстрували свій загальний військово - польовий вишкіл.

У рамках цього заходу дівчатам нашого інституту було запропоновано прийти чотири локаціі з різноманітними завданнями. Першою була точка з тактичної підготовки, де наші амазонки - продемонстрували свої уміння та навички залишивщи позаду інші команди:

з Лазертагу ( стрільба) всі призові міста;

найкращі з дисципліни "Дії підрозділу під час рейду";

найкращі з дисципліни "Повітряно-десантна підготовка";

найкращі з дисципліни "Тактична медицина".

Під час змагань курсанти отримали від інструкторів необхідну підтримку знання та досвід:

по десантуванню з БМП з заняттям вогневих позиції, та наступ на противника;

під час виконання рейду, проводили військову розвідку приміщення, захищали та евакували пораненого командира та відступали з боем до зони десантування;

по наданню до медичної допомоги пораненому у красній та жовтій зоні.

Головною метою змагань, польового вишкілу учасників була перевірка їх підготовки, чи здатні разом в складі команди діяти впевнено на полі бою та вести вогонь зі стрілецької зброї, чи фізично та морально готові діяти у стресових, надзвичайних ситуаціях, під впливом зовнішніх чинників, постійною зміною обстановки, та підготувати в подальшому до умов реальних бойових дій.

Склад команди ВКСС ВІТІ:

1. Безносюк Анастасія Ігорівна

2. Бондаренко Анастасія Констянтинівна

3. Воскобійник Юлія Валеріївна

4. Грицай Катерина Андріївна

5. Карпенко Анастасія Сергіївна

6. Каршин Максим Тарасович

7. Літвінчук Вікторія Юріївна

8. Малина Анна Вікторівна

9. Миронова Валерія Олександрівна

10. Нетребко Анастасія Сергіївна

11. Нікуліна Ганна Юріївна

12. Савенко Анжела Олександрівна

13. Сергієць Ілона Станіславівна

14. Шарапанюк Ульяна Юріївна

15. Шафоростова Варвара Ігорівна

Командування Військового інституту та коледжу вітає захисниць з перемогою, курсанти з відповідальністю поставилися до участі у змаганнях та виконали всі завдання польового вишкілу та продемонстрували добрі знання та практичні навички із загальновійськових дисциплін в котрий раз захистивши честь нашого інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх