Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кращі курсанти ВІТІ завітали на радіо Армія FM

Добавлено: 10.12.2021 Переглянуто: 626


10 грудня курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стали гостями програми "Ранкова кава" радіо АрміяFM.

Переможниця конкурсу "Кращий студент Києва (комплексна характеристика)", курсант факультету телекомунікаційних систем солдат Софія Кураченко, переможець конкурсу "Кращий студент-програміст", курсант факультету інформаційних технологій солдат Олексій Доброштан та переможець конкурсу "Кращий студент-спортсмен", курсант факультету телекомунікаційних систем молодший сержант Тарас Власюк поспілкувалися та відповіли на всі запитання, поставлені радіоведучими.

Курсанти поділились враженнями від участі в конкурсі "Кращий студент Києва", розповіли про підготовку та подальші плани.

На завершенні заходу, за традицією радіо Армія FM, курсанти побажали усім військовослужбовцям віри в себе та свою країну!


Дивитись ефір повністю: Дивитися


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх