Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вечір запитань та відповідей на факультеті інформаційних технологій

Добавлено: 10.12.2021 Переглянуто: 491


З курсантами четвертого курсу навчання факультету інформаційних технологій був організований «вечір запитань та відповідей»

Напередодні заходу був проведений моніторинг соціальних проблем курсантських колективів та збір запитань, які потребують обговорення з керівним складом інституту.

Вечір пройшов в атмосфері взаємної довіри, доброзичливості, зацікавленості учасників у повному з’ясуванні та вирішенні висвітлених проблем.

В ході заходу заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський, начальник навчального відділу полковник Віталій Ошурко, начальники відділів і служб надали курсантам вичерпні відповіді-роз’яснення на їх поставлені запитання.

Головним підсумком проведеного вечору запитань та відповідей є оперативне вирішення проблемних питань, задоволення потреб та запитів курсантів, коригування службової діяльності підрозділів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх