Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Лицар рідного слова

Добавлено: 08.12.2021 Переглянуто: 492


"Тільки рідна мова приносить людині найбільше і найглибше особисте щастя, а державі – найсильніші характери",- Іван Огієнко.

8 грудня 2021 року у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України відбулась церемонія нагородження дипломами та заохочувальними відомчими відзнаками членів журі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Серед нагороджених доцентка кафедри військово-гуманітарних дисциплін Наталія ЛОГВІНЕНКО.

Україніст-філолог за освітою і покликанням, патріот за переконанням, кандидатка педагогічних наук, старша наукова співробітниця Наталія ЛОГВІНЕНКО працює понад сорок років на педагогічній та науковій нивах.

Її педагогічний хист – це цілий комплекс, в якому поєднується внутрішня гармонія, велика енергія, мистецьке світосприйняття. Педагог науково та методично кваліфіковано підходить до вивчення української мови та літератури, по-сучасному трактує історико-літературний процес, безпомилково орієнтується в галереї постатей українських письменників, митців, науковців. Все робить для того, аби її учні мали глибокі й міцні знання з української мови та літератури, вміли застосовувати їх на практиці.

Саме промінням Розуму та Любові до людей та українського слова осяює наш колектив Наталія Михайлівна.

Вітаємо з нагородою!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх