Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ - переможці конкурсу "Кращий студент Києва": кращий програміст Олексій Доброштан

Добавлено: 07.12.2021 Переглянуто: 652


«Кращий студент України» — Всеукраїнська конкурсна програма, покликана виявити та надати імпульс до подальшого розвитку студентської молоді України як авангарду розвитку українського суспільства. Метою програми є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства.

У рамках конкурсу «Кращий студент України» визначаються наступні номінації:

Кращий студент України (комплексна характеристика);

Кращий студент-аналітик України;

Кращий студент-громадський діяч України;

Кращий студент-дизайнер України;

Кращий студент-медійник України;

Кращий студент-науковець України;

Кращий студент-підприємець України;

Кращий студент-програміст України;

Кращий студент-профспілковий активіст України;

Кращий студент-спортсмен України.

Курсант факультету інформаційних технологій ВІТІ солдат Олексій Доброштан став переможцем конкурсу "Кращий студент Києва",який є регіональним етапом конкурсу "Кращий студент України", у номінації "Кращий студент-програміст".

Результат був дійсно неочікуваним! Атмосфера в залі, серйозний і напружений вигляд учасників моєї номінації сприяли зародженню думки, що в мене нічого не вийде. Але після того, як серед переможців пролунало моє прізвище та ім'я, я з легкою усмішкою подумав: "Вийшло!".

Перемога в конкурсі "Кращий студент-програміст Києва" надихає мене рухатися вперед. Я гадаю, що Всеукраїнський етап подарує, як мінімум, емоції та свіжий подих для нових звершень. Вірю, що все буде добре, адже я докладу максимум зусиль, щоб показати гідний результат.

Я щиро вдячний керівництву інституту за можливість брати участь в такому масштабному заході; викладачам та офіцерам кафедри "Комп’ютерних інформаційних технологій" за підготовку та підтримку; моїм товаришам і друзям за слушні поради та віру в мене; та всім, хто зробив великий внесок у мій розвиток. Це дійсно потужна підтримка, яка мотивує та надихає йти далі! - не приховуючи емоцій, ділиться переможець.

Вітаємо Олексія з перемогою!

Бажаємо перемоги в наступному етапі конкурсу!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх