Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку стали призерами змагань Київської області з грепплінгу та панкратіону

Добавлено: 07.12.2021 Переглянуто: 475


3-4 грудня у місті Бровари Київської області відбувся Чемпіонат Київської області з грепплінгу та панкратіону серед чоловіків та жінок усіх вікових груп.

Серед учасників Чемпіонату були й факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут – вихованці збірної інституту з рукопашного бою.

Під керівництвом тренера – старшого викладача кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту ВІТІ підполковника Сергія Мірошниченка, курсанти неодноразово брали участь в різнорівневих змаганнях.

Участь у Чемпіонаті стала неабияким успіхом для хлопців, адже всі четверо номінантів посіли призові місця.

Так, курсант 306 навчальної групи Данило Панченко посів почесне І місце в змаганнях з панкратіону. У цьому ж виді змагань курсант 305 навчальної групи Михайло Лукашенко посів ІІ місце, а курсант 304 навчальної групи Михайло Лукащук посів ІІІ місце.

У змаганнях з грепплінгу бронза дісталась курсанту 304 навчальної групи Іллі Попову!

Вітаємо курсантів факультету бойового застосування систем управління та зв’язку з перемогою та бажаємо успіхів у подальшому!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх