Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Як пройшло святкування Дня Збройних Сил України в ВКСС ВІТІ

Добавлено: 07.12.2021 Переглянуто: 582


По-справжньому насиченим та сповненим незабутніми емоціями пройшло святкування 30-річчя Збройних Сил України у Військовому коледжі сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут.

Урочистості у навчальному закладі розпочались з традиційних поздоровлень командування та заохочення кращих військовослужбовців грамотами та відзнаками від військового керівництва та органів державної влади.

-Особливо у цей день приємно було відзначити наших курсантів не тільки за сумлінне навчання та високу дисциплінованість, а й за перемоги у ряді спортивних та інтелектуальних турнірів як обласного, так і всеукраїнського масштабу – розповів заступник начальника коледжу з морально-психологічного забезпечення підполковник Олександр Єрмоленко. – Так, серед двадцяти учасників нещодавнього всеукраїнського поетичного конкурсу «Свою Україну люблю» п’ятеро переможців – курсанти нашого коледжу. Це високий показник не тільки громадянської активності майбутніх сержантів, а і їх потужного внутрішнього духовного потенціалу, основи високого морально-психологічного духу.

Приємним та неочікуваним сюрпризом для присутніх стало привітання воїнів-зв’язківців відомим українським письменником Миколою Васильовичем Гоголем, образ якого майстерно втілив у життя Заслужений артист України актор драми Полтавського академічного музично-драматичного театру Богдан Чернявський.

-Бути гідними продовжувачами славетних козацьких традицій, високо нести честь українських захисників, гідно захищати свій народ та державу від ворожих посягань – з такими словами, що не втратили актуальності і по сей день звернувся до воїнів великий земляк.

Естафету поздоровлень продовжив творчий колектив національного музею-заповідника імені М.В.Гоголя. Від імені працівників музею та усіх полтавців директор закладу Лідія Єнко щиро привітала воїнів-зв’язківців з професійним святом і подарувала особовому складу запашний коровай, виготовлений за старовинним гоголівським сімейним рецептом.

Калейдоскоп подій продовжив історичний екскурс по гоголівським місцям, національним традиціям та українському вбранні ХІХ сторіччя. А на додачу до хорошого настрою та незабутніх вражень працівники музею почастували усіх присутніх гоголівськими варениками з капустою.

-Особливій атмосфері свята сприяв насамперед той факт, що воно пройшло у щирому та динамічному форматі – поділився своїми враженнями начальник коледжу полковник Кирило Злобін. – Адже окрім відзнак, почесних грамот та цінних подарунків курсанти з великим задоволенням отримали і солодкі подарунки від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.

Свої творчі здібності продемонстрували і курсанти коледжу, які подарували присутнім музичні, танцювальні та літературні привітання .

Слава Україні !!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх