Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Як відбувались урочисті заходи з нагоди 30-ї річниці Дня Збройних Сил України

Добавлено: 06.12.2021 Переглянуто: 595


6 грудня, з нагоди святкування 30-ї річниці Дня Збройних Сил України, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася церемонія нагородження. Церемонія нагородження відбувалася в Камінній залі Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця»

З привітальним словом на заході виступив начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

Під час урочистостей начальник інституту нагородив особовий склад відзнаками, грамотами та подяками від Ради Національної безпеки і оборони України, Міністра Оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України, Київського міського голови та начальника інституту.

Схиливши голови у хвилині мовчання курсанти, офіцери та запрошені гості віддали шану всім загиблим захисникам і захисницям України у війні на сході України проти Російського агресора.

Під час заходу військовослужбовці ВІТІ виконали композиції гурту "Шабля" - "Браття - українці" та Олександра Пономарьова "Заспіваймо пісню за Україну". Також на заході був присутній український актор та співак Дмитро Лінартович, який виконав авторські композиції.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх